Chaos Team Brick Records Hangkörkép 2015 03
Új lemez, új videóklipp! Bemutatkozik nálunk is a Chaos Team!
A legfrissebb videók a Brick Records háza tájáról!
Friss videóklippek!


Chaos Team

"A Chaos Team egy régóta létező, kicsit pihentetett formáció, melyet Ice Peak és Andrew style alapított 2009-2010 környékén. Ehhez csatlakozott meghívásra tIVe04 is. 2014 nyarán Andrew hosszú pihenőt kért a csapattól és így jött létre a jelenlegi Team."

Új lemezük és új videóklippjük apropójából nálunk is bemutatkozik a Chaos Team.
Olvassátok, nézzétek, hallgassátok!




"Az aktualitás, legyen az akár politikai, érzelmi, vagy társadalmi. Fontosnak tartjuk, hogy ne az arcunk, hanem a zenénk legyen nagy! Ennek szellemében tőlünk ritkán hallhattok nyolcvan nőről, AK47-esről és cool verdákról. Azt meghagyjuk másnak."

"2014 Decemberébe került sor a "Senki Fiai" kislemezről az első szám rögzítése és 2015 január közepén fejeződött be. Leforgattuk az első klipet a kislemezről, a Hip-Hop Drog cimű dalt. A lemez kézzel fogható példányban is meg fog jelenni március közepe környékén."



Ice Peak:

"Valamikor 2000 környékén kezdtem el foglalkozni a rappeléssel. Már kis srácként bele szerettem a műfaj szépségébe 2Pacnak köszönhetően. Aztán egyre mélyebbre ástam magam és teljesen magával ragadott. Onyx, NWA, Dr. Dre, Run DMC, Marky Mark, Down Low... és sorolhatnám reggelig. Tizenhárom évesen sikerült rögzíteni az első dalomat "Ucca mocska" címen (ami mára sajnos már sehol se található), aztán kisebb csapatokat alapítottam és próbáltuk meglovagolni a műfaj hullámait. Miután se előre se hátra nem haladt a történet, belevágtam a szólózásba. Nagyon sok emberrel fújt össze a szél. Sok tehetséges előadóval volt szerencsém dolgozni, mint pl: Mr. Missh, Markypapa, Dose, Luz, Kicsi Tyson, Tive 04, Andrew style. Hosszabb kihagyás után 2008-2009 környékén kezdtem feléledni újra, majd ismét alább hagyott a zene iránti szenvedély..
Andrew barátommal megalapítottuk 2010-ben a CHAOS TEAM formációt, ami mai napig az első számú csapatom. 2012-2013 ban ismerkedtem meg Tomecs G.- vel aki felkért egy feat-re majd egy egész csapat lett belőle (Da Loop) Nagyon sok koncerten vagyunk túl....
Készül a Chaos Team lemez "Senki fiai" címmel és vele párhuzamosan az első hivatalos Ice Peak lemez is."



Tive04:

"Először 12 évesen éreztem azt, hogy nekem a rap több, mint egyszerű zene. Még élt 2Pac, mikor először hallottam kazettáról, és a RunDMC sem volt távoli emlék... A kosárpályán és annak közelében nőttem fel, minden porcikám a hiphop ütemére mozgott, és ez már így is marad. 2000 előtt már megalapítottuk pár "haverral" a GangStarz co.-t, de különböző irányt képzeltünk el mind, így az állandó széthúzás miatt összeomlott ez a hosszú álom... Pár év pihi után új erőre kaptam és 2008-ban éreztem úgy, hogy lenne keresnivalóm a hip-hop/rap világában. Azóta átmentem pár dolgon, de tavaly sínre kerültem, és úgy érzem, most jó helyen vagyok. A szövegeket én írom, és Depth pedig a zenei alapokat. Nagy szerencsém van, hogy a barátomnak tudhatom, élmény az ő zenéjére szövegelni.
2012. novemberétől a Chaos Team tagja vagyok, ebben a felállásban is hallhattok. A Team alapítója Ice Peak (akivel rengeteg feat-em van) és Andrewstyle, az ő hívásukra kerültem én is a csapatba.
Hallgassatok engem, hallgassatok minket, lájkoljatok, osszátok, beszéljetek rólunk! Peace!"







hiphopaddicts 2015