CZARFACE Pumpkinhead Hangkörkép 2015 06
Megjelent a Wu-Tang Clan tag Inspectah Deck és a bostoni 7L & Esoteric duó CZARFACE fantázianevet kapott közös projektjének második része.
A new yorki MC, Robert Diaz - művésznevén Pumpkinhead - június 9-én váratlanul eltávozott az élők sorából.

Friss megjelenések, albumok, videóklippek...
D.O.S., Koyto & Phil Da Agony, So Realistic, Ron Beatty


CZARFACE

Megjelent a CZARFACE fantázianevű formáció „Every Hero Needs a Villain” címet kapott második albuma. A trió két évvel ezelőtti debütalbumának sikere egyértelművé tette a folytatást. Ja és, hogy kik is a tagok? A bostoni 7L & Esoteric és a Wu-Tang Clan atom MC-je Inspectah Deck gondolta úgy, hogy a hip-hopnak szüksége van egy ilyen megmozdulásra. Jól gondolták. A képregényeken és sci-fin szocializálódott generáció tagjaiként a kialakult gondolatvilág nemcsak a szövegekben köszön vissza, hanem a lemez megjelenési formájában is. A borító plusz a bónuszként hozzácsapott képregénykönyvecske szükséges része a CZARFACE projektnek.



Az első közös munka a CZARFACE projekt előtt 7L & Esoteric ‎1999-es „Speaking Real Words” EP-jén található, ahol a címadó felvételben egyesítették erőiket. Ez már akkor bizonyította a működőképességét és a további közös munkákról folyamatosan szó volt, de a 2013-as első CZARFACE lemezig ennek nem született hallható eredménye.

Az „Every Hero Needs a Villain” méltó folytatása az első lemeznek. A zenék legalább annyira elborultak, a független kiadó előnyeit élvezve (Brick Records!!!) nem kényszerülnek unalmas rádióbarát töltőtrekkekkel telepakolni a lemezt, nincsenek kötelező éppen felkapott közreműködők, fülbemászóan dallamos (vagy annak szánt) refrének. Ami van: nyers, durva, bólogatós, agresszív beatek plusz nyers, durva, ugyanakkor szórakoztató szövegek. A közreműködők jól passzolnak a képbe: Method Man, GZA, M.F. Doom, Juju (Beatnuts), Large Professor, Meyhem Lauren, R.A. The Rugged Man, akik erősítik az albumot.

A "Zene" menüpont alatt ízelítő hallgatható az albumról.



CZARFACE "The Great"





hiphopaddicts 2012-2015