Ill Adrenaline Records Lord Hakim hangkörkép 2014 03
Az Ill Adrenaline Records legutóbbi  megjelenései.

Hallótávolságon belül az Ohio állambeli Columbusból származó MC/producer első önálló lemeze...
Friss megjelenések, lemezek, videóklippek...





Korry Deez ft UNO "#MKNMVS"




Korry Deez ft UNO "#MKNMVS"

Korry Deez egy újabb rapjével és a hozzá készült fentebb látható videóval bombázza a közönséget. A közreműködő UNO és a felvétel immáron a második a hamarosan megjelenő "Imago" cím alatt megjelenő albumáról, amit ezen szám után most már tényleg nagyon várunk.

meghallgatom/letöltöm





Monte SS - City Scene

Monte SS Detroit nyugati részén nőtt fel a legendás 7 mile-on. A középiskolás éveitől kezdve foglalkozott a hip-hoppal, de soha nem gondolta, hogy ezt komolyabban is kéne venni. De most itt a frissen megjelent "Crisis" című albuma és arról a "City Scene" című felvétel, amit városa jelenlegi hangulata ihletett (ami valljuk be, mostanában elég táptalajt nyújt a tartalmas szövegeknek).

meghallgatom/letöltöm





Equinox Saints - The Equinox


Equinox Saints - The Equinox

Az Equinox Saints egy frissen alakult csapat a dél-kaliforniai Inland Empire-ből. A két emszí Aries és Dat Heathen a battle rap világából gondolták továbblépésnek a projektet, ami így első hallásra elég meggyőzően sikerült is. A banda producere Jynxx, aki 2005 óta gyártja a beateket és olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Tash, Copywrite, Mykills Miers, 40 Glocc, Kokane..., ezek mellett összehozta a "Records, Tables and Needles" címet kapott instrumentálsorozatot is. 2011-ben Aries és Jynxx már kiadott egy "Counter Clockwork" címet kapott közös anyagot, aminek elég jó volt a fogadtatása és most itt a folytatás, az első közzétett felvétel az áprilisra tervezett Equinox Saints EP-ről.
meghallgatom/letöltöm

Ice Cold Sophist - No Love Tomorrow

Az első hivatalos single a detroiti Ice Cold Sophist hamarosan megjelenő "Cubicle Rap Dream" címet kapott anyagáról.
Tomorrow waits for no man, so we gotta get it now!

meghallgatom/letöltöm







SciFi Stu Presents 'Breaking Bad' Ft King RA

A"Breaking Bad" a brit producer SciFi Stu legújabb videója a "Reflectionz" című albumáról a Jersey MC, King RA közreműködésével.




hiphopaddicts 2014