Beneficence Ron Jon Bovi Hangkörkép 2016 03
Megjelent a Brick City rapveterán legújabb lemeze a "Basement Chemistry"!

Detroit & Oakland! Phat Kat & Casual!


Savage Brothers, Bloonz Billionfold, Ciphurphace, Wake Self, Scott Ramirez legutóbbi videói.

Beneficence

Az év eleji lemezmegjelenési uborkaszezonban dobta ki az Ill Adrenaline Records lemezkiadó Beneficence legújabb albumát a Basement Chemistry-t. Brick City rapveteránja megint bebizonyította, hogy a tradicionális értelmezésű hip-hop még mindig aktuális tud lenni, nincs szükség új hangzásra, formabontó ritmusokra, mainstream/pop/stílusidegen hallgató/nézőmágnesként alkalmazandó közreműködésekre - egyszerűen elég jó zenét csinálni.
A 2011-es "Sidewalk Science" és az azt követő évben kiadott "Concrete Soul" nagylemezek alapján biztosra vehettük, hogy az Ill Adrenaline Records a továbbiakban is tervez az előadóval és most a friss lemez után mindenki elégedetten dőlhet hátra. Ja, persze a rajongók csak azután, hogy sikerült beszerezni az albumot valamilyen formátumban. És igen, a kiadó gondolt mindenkire: a "Basement Chemistry" elérhető CD-n, dupla vinilen, kazettán és digitális formátumban is.

A hatodik szólólemez hozza azt a színvonalat, amit eddig már megszokhattunk és a közreműködőgárda is alátámasztása annak, hogy itt tényleg kőkemény bólogatásra lehet készülni: Masta Ace, El Da Sensei (Artifacts), AG (D.I.T.C), Dres (Black Sheep), The Legion, Chubb Rock, MindsOne, Inspectah Deck (Wu-Tang Clan) és a nyugati part képviselőjeként MC Eiht teszi hozzá rímeit a lemezhez.




 Beneficence ft. Inspectah Deck (of Wu-Tang Clan) & DJ Rob Swift "Digital Warfare"




Beneficence ft. Masta Ace "When The Sun Comes"
(Prod. by KON Sci of MindsOne, cuts by DJ Noumenon)




Beneficence ft. The Legion & Dres (of Black Sheep) "Make It Hot (Jingle Jangle 2.0)"





hiphopaddicts 2012-2016